Salza

salza_tura_14Az egyik legnépszerűbb osztrák folyó. A vize szép tiszta, a táj gyönyörű. WW I – WW III-ig találunk nehézségi szakaszokat. Kezdő és közepes tudású evezősöknek is ideális terep rafting túrára.

A túra időpontja: Március 15-től október 31-ig indítjuk Salza túráinkat tetszőleges időpontban. A konkrét túraidőpontokat meg tudod nézni a Túranaptárban!

A túra időtartama: 2 nap.

A túra létszáma: minimum 10 fő.

A túra nehézsége: WW II – WW III (közepes vadvíz). Kezdő és gyakorlott evezősöket egyaránt várunk, biztosítás és biztos úszótudás feltétel.

A túra díja: 26.500 Ft/fő.

A túra útvonala: Wildalpen – Palfau, a túra időtartama kb. 6 óra.

Az ár tartalmazza: a szükséges felszerelések díját, a túravezetést, sofőrök visszajuttatását az autókhoz.

A túra menete

salza_tura_02Szombaton délelőtt találkozunk. Ruhaosztás után mindig részletes balesetvédelmi és evezéstechnikai oktatást tartunk. Ezután elautózunk a napi szakasz beszállójához, lepakoljuk a hajókat, és az autókat a sofőrökkel levisszük a kiszállóhoz. Egy nap mindig csak egy csoportot vállalunk, így a napi túra kényelmes tempóban, ráérősen zajlik. A folyó folyamatosan erősödik, az alsó szakasz kanyon része WW III-ig. Tartanod nem kell semmitől, hiszen a túrát képzett és gyakorlott vadvízi túravezetők kísérik.
Vasárnap előbb vízre tudunk szállni, hiszen vasárnap már nincs oktatás. A vasárnapi túra kora délután fejeződik be, majd hazaindulunk.

További információk

Jelentkezés és fizetés menete
Jelentkezés
Jelentkezés emailben az info@vidra-vizitura.hu címen.
Az emailben kérjük a következő adatokat megadni:

 • név,
 • túra helyszíne és időpontja,
 • létszám,
 • mobiltelefonszám,
 • számlázási név és cím.

Fizetés
Jelentkezéskor 10.000 Ft foglalót kérünk személyenként befizetni, felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod csak ennek az összegnek a beérkezése után lesz végleges. A túra díjából fennmaradó összeget legkésőbb a túra napján, a helyszínen tudod rendezni.

 • Átutalással a következő bankszámlára: Vidra Csoport Bt. 11749015-20071824 (OTP). Kérjük a beazonosíthatóság miatt megjegyzésben a nevet és időpontot feltüntetni!
 • Személyesen boltunkban és irodánkban a Nagykanizsa, Fő út 23. alatt nyitva tartási időben (h-p: 10-17 óra).

 

Irodánk és boltunk címe

Vidra Vízitúra, Nagykanizsa, Fő út 23. 8800

Általános információkat, tanácsokat, apróbetűket találsz a vízitúrákról itt, a tanfolyamokról itt. Ha még nem voltál velünk túrázni, feltétlenül olvasd el!

Képesítéseink és tapasztalataink

Másfél évtizednyi túraszervezői és túravezetői tapasztalatunk mellett a következő magyar- és nemzetközi szervezetek minősítéseivel is rendelkezünk:

kepesitesek

 • IRF (International Rafting Federation – Nemzetközi Rafting Szövetség): túravezető (Guide, Trip Leader)
 • Rescue 3 International: WRT – Whitewater Rescue Technician (vadvízi mentéstechnika)
 • Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata: vízimentő
 • Magyar Természetbarát Szövetség: vízitúra vezető
 • Emergency First Response: elsősegélynyújtó (Primary/Secondary/Children)

salza_tura_15salza_tura_14 salza_tura_13 salza_tura_12 salza_tura_10 salza_tura_09 salza_tura_08 salza_tura_07 salza_tura_06 salza_tura_05 salza_tura_04 salza_tura_02 salza_tura_01