Soca

soca_tura_03A legnépszerűbb európai raftingos folyó. Smaragdzöld vize ivóvíz minőségű, a táj meseszerűen szép.

A túra időpontja: Március 15-től október 31-ig indítjuk Soca túráinkat jelentkezéstől függően.

A túra időtartama: 2 nap.

A túra létszáma: minimum 10 fő.

A túra nehézsége: WW II – WW IV (közepes-nehéz vadvíz). Kezdő és gyakorlott evezősöket egyaránt várunk, biztosítás és biztos úszótudás feltétel.

A túra díja: 30.000 Ft/fő.

A túra útvonala: az útvonal vízállásfüggő, a túra időtartama kb. 6 óra

Az ár tartalmazza: a szükséges felszerelések díját, a túravezetést, vízreszállási díjat, sofőrök visszajuttatását az autókhoz.

A túra menete

soca_tura_18Szombaton délelőtt találkozunk. Ruhaosztás után mindig részletes balesetvédelmi és evezéstechnikai oktatást tartunk. Ezután elautózunk a napi szakasz beszállójához, lepakoljuk a hajókat, és az autókat a sofőrökkel levisszük a kiszállóhoz. Egy nap mindig csak egy csoportot vállalunk, így a napi túra kényelmes tempóban, ráérősen zajlik. Útközben gyönyörködünk a tájban, ha kedvünk van megállunk fürdeni, ugrálni a sziklákról. Ha megéhezünk, csokizunk. Innivalót felesleges hoznod, ha szomjas leszel, bármikor ihatsz a folyóból, hiszen tisztább és finomabb, mint ami otthon a csapból folyik, vagy amit palackozva megveszel. A könnyebb szakaszokat nehezebb zúgók színesítik. Tartanod nem kell semmitől, hiszen a túrát képzett és gyakorlott vadvízi túravezetők kísérik. A túra után, ha még marad időd és energiád, akkor nagyon szívesen javaslunk programokat és látnivalókat a környéken. Szombaton este általában közösen vacsorázunk egy étteremben.
Vasárnap előbb vízre tudunk szállni, hiszen vasárnap már nincs oktatás. Második nap általában nehezebb szakaszra megyünk, a szombati gyakorlás után már a Soca folyó kereskedelmi túraszakaszának a nehezebb zúgóin is evezhetünk. A vasárnapi túra kora délután fejeződik be, majd hazaindulunk.

Fizetés menete

Jelentkezés és a foglalás visszaigazolása után kérjük a túra díját befizetni! Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod csak a túradíj beérkezése után lesz végleges.
A túradíj rendezhető átutalással a következő bankszámlára:
Vidra Csoport Bt. 11749015-20071824 (OTP),
nemzetközi utaláshoz: IBAN HU74 1174 9015 2007 1824 0000 0000, SWIFT KÓD OTPVHUHB.
Kérjük a beazonosíthatóság miatt megjegyzésben a nevet és a túra időpontját feltüntetni!

További információk

  • A vízitúráinkkal kapcsolatos általános információkat itt olvashatod, ha még nem voltál velünk túrázni, akkor jelentkezés előtt feltétlenül olvasd el. Ezen a címen találsz információkat a felszerelésről, hajóba ülési rendről, időpont változtatásról és lemondásról, pénz-visszafizetésről, időjárásról, és minden másról, ami felmerülhet kérdésként a túra előtt vagy közben.
  • Telefonon: Ati +36302164668, Detti +36302385600
  • Emailben: info@vidra-vizitura.hu

Jelentkezés emailben

A túrára jelentkezhetsz emailben is az info@vidra-vizitura.hu címen. Az emailben kérjük a következő adatokat megadni: név, emai cím, túrahelyszíne és időpontja, létszám, mobiltelefonszám, számlázási név és cím.

Képesítéseink és tapasztalataink

Kettő évtizednyi túraszervezői és túravezetői tapasztalatunk mellett a következő magyar- és nemzetközi szervezetek vizsgáival is rendelkezünk:

  • IRF (International Rafting Federation – Nemzetközi Rafting Szövetség): túravezető (Guide, Trip Leader)
  • Rescue 3 International: WRT – Whitewater Rescue Technician (vadvízi mentéstechnika)
  • Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata: vízimentő
  • Magyar Természetbarát Szövetség: vízitúra vezető
  • Emergency First Response: elsősegélynyújtó (Primary/Secondary/Children)

kepesitesek

soca_tura_01OLYMPUS DIGITAL CAMERA soca_tura_03 soca_tura_05 soca_tura_06 soca_tura_07 soca_tura_08 soca_tura_09 soca_tura_10 soca_tura_11 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA soca_tura_16 soca_tura_17 soca_tura_18 soca_tura_19 soca_tura_20 soca_tura_21 soca_tura_22 soca_tura_23 soca_tura_24 soca_tura_25 soca_tura_26 soca_tura_27 soca_tura_28 soca_tura_29 soca_tura_30