Princi

princi3A Nagykanizsát átszelő Principális csatorna, régi nevén Kanizsa folyó története a római korban kezdődött. Jelenlegi formáját a 19. században vette fel, azért építették, hogy a Zala folyó és a Mura folyó közti mocsaras lápvidék és a beletorkolló 21 kisebb patak vizét levezesse. Békés és vadregényes kis patak, mi nagyon régóta evezzük, a közelmúlt medertisztításának köszönhetően olyan állapotba került, hogy túrázóknak is meg tudjuk mutatni ezt a kis patakot.

A túra időpontja: Egész évben bármikor, akár hétköznap is. Konkrét túrákat meg tudod nézni a Túranaptárban!

A túra időtartama: 1 nap.

A túra nehézsége: A Principális csatorna besorolása ZWA (könnyű síkvíz), teljesen kezdők és gyerekek is jelentkezhetnek.

A túra díja: 6.000 Ft/fő/nap

Az ár tartalmazza: a szükséges felszerelések díját, a túravezetést, sofőrök visszajuttatását az autókhoz.

A túra útvonala: Nagykanizsa környékén aktuális vízállástól függően. (Min. vízállás Nagykanizsa 70 cm+.)

A túra menete

A kiválasztott szakasz beszállójánál találkozunk. Az autóitokat a sofőrökkel előre visszük a kiszállóhoz, így amikor leérkezünk, az autóitok már a helyszínen lesznek. Természetesen visszahozzuk a sofőröket. Minden túránkat oktatással kezdjük, a teljesen kezdőknek megtanítjuk a szükséges tudnivalókat, ezt az oktatást a gyakorlottaknak is érdemes végighallgatni, ők is fognak újat hallani. A ruházattal kapcsolatban semmi különös nem kell, mintha csak sétálni mennétek az erdőben időjárásnak megfelelő öltözékben. Érdemes hozni valami rágcsálnivalót, szendvicset, innivalót. 

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a vízitúrára. Kérlek, jelentkezés előtt feltétlenül olvasd át az általános túrainformációkat, és csak akkor jelentkezz, ha az abban leírtakat elfogadod! Az űrlap kitöltésével elfogadod Adatkezelési tájékoztatónkat.
Az űrlap kitöltése és elküldése után legkésőbb egy munkanapon belül feldolgozzuk, és a megadott email címedre visszaigazoljuk a vízitúrát.

Principális csatorna túrafoglalás

Fizetés menete

Jelentkezés és a foglalás visszaigazolása után kérjük a túra díját befizetni! Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod csak a túradíj beérkezése után lesz végleges.
A túradíj rendezhető átutalással a következő bankszámlára:
Vidra Csoport Bt. 11749015-20071824 (OTP),
nemzetközi utaláshoz: IBAN HU74 1174 9015 2007 1824 0000 0000, SWIFT KÓD OTPVHUHB.
Kérjük a beazonosíthatóság miatt megjegyzésben a nevet és a túra időpontját feltüntetni!

További információk

  • A vízitúráinkkal kapcsolatos általános információkat itt olvashatod, ha még nem voltál velünk túrázni, akkor jelentkezés előtt feltétlenül olvasd el. Ezen a címen találsz információkat a felszerelésről, hajóba ülési rendről, időpont változtatásról és lemondásról, pénz-visszafizetésről, időjárásról, és minden másról, ami felmerülhet kérdésként a túra előtt vagy közben.
  • Telefonon: Ati +36302164668, Detti +36302385600
  • Emailben: info@vidra-vizitura.hu

Jelentkezés emailben

A túrára jelentkezhetsz emailben is az info@vidra-vizitura.hu címen. Az emailben kérjük a következő adatokat megadni: név, emai cím, túrahelyszíne és időpontja, létszám, mobiltelefonszám, számlázási név és cím.

Képesítéseink és tapasztalataink

Kettő évtizednyi túraszervezői és túravezetői tapasztalatunk mellett a következő magyar- és nemzetközi szervezetek vizsgáival is rendelkezünk:

  • IRF (International Rafting Federation – Nemzetközi Rafting Szövetség): túravezető (Guide, Trip Leader)
  • Rescue 3 International: WRT – Whitewater Rescue Technician (vadvízi mentéstechnika)
  • Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata: vízimentő
  • Magyar Természetbarát Szövetség: vízitúra vezető
  • Emergency First Response: elsősegélynyújtó (Primary/Secondary/Children)

kepesitesek

 

 

princi_1 princi_2 princi3 princi4OLYMPUS DIGITAL CAMERA