Vidra Vízitúra - túraszervezés, oktatás,csapatépítés Vidra kajak és kenu bolt Vidra snowboard/sí bolt, kölcsönző, szervíz Vidra póló
 Vidra kajak-kenu bolt
 Nagykanizsa, Fő út 23.
vidra snowboard
vidra póló
Webshop Kosár és pénztár Vásárlási tudnivalók Kapcsolat Túraszervezés, oktatás Cikkek Kenubérlés Facebook

Kajakok, kenuk
Sit on top kajakok
- Egyszemélyes
- Többszemélyes
Túra és tengeri kajakok
- Egyszemélyes
- Többszemélyes
- Vadvízi kajakok
Kenuk
- Kenuk
Tartozékok
- Ajándék
- Biztonság
- Evezõ
- Kiegészítõ
- Lámpa
- Mentõmellény
- Ruházat
- Spray Deck
- Vízhatlan doboz, zsák
Felfújható hajók
- Kajak
- Kenu
- Raft
Egyéb hajók
- Csónak
- Használt
- Vízibicikli
További honlapjaink
vidra póló
vízitúrás és egyéb pólók
vidra snowboard
Deszkák, kötések, felszerelések


 Üdvözöllek a Vidra kajak, kenu, outdoor bolt internetes oldalán!

Bolt címe: Nagykanizsa, Fő út 23.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10-17 óra
Ha időd és lehetőséged van rá, akkor gyere el boltunkba! Előzetes egyeztetés után a normál nyitvatartási időtől eltérő időpontban is jöhetsz.
Ha nem tudsz eljönni hozzánk, akkor webshop-on keresztül is rendelhetsz. Rendelésed leadása után a kisebb csomagokat a GLS, a hajókat mi szállítjuk ki.

Bemutatkozás / Kik vagyunk mi?
Zippelve: férj, feleség, gyerekek, kutya, mikrobusz, bringa, terepfutás-ultrafutás, nyáron evezés, kajak-kenu, vadvíz - télen snowboard.

Kicsit bővebben: A Vidra Vízitúra 1999 óta létezik családi vállalkozásként, de a túrázás és a víz szeretetét gyerekkorunkból hoztuk. A kezdeti Rába túrák szervezését folyamatosan bővítettük ki kajak- és kenubérléssel, majd később kajakok, kenuk forgalmazásával. Az évi 7-8 országban történő 30-40 különböző folyó (síkvizek, tengerek, folyók ZW-től egészen WW V-ig) evezése közben szerzett tapasztalatok megfelelő alapot nyújt arra, hogy a multikkal ellentétben mi tényleg tudunk neked segíteni a neked megfelelő kajak vagy kenu kiválasztásában. Több magyar és nemzetközi szervezet minősítésével és vizsgájával rendelkezünk (IRF - Nemzetközi Rafting Szövetség, Rescue 3 International - vadvízi mentéstechnika, Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, Magyar Természetbarát Szövetség). Mi is azokkal a hajókkal evezünk és túráztatunk, amiket forgalmazunk, a rengeteg hajót, ami a választékunkban szerepel nem csak katalógusból ismerjük. Ha bizonytalan vagy, akkor kérdezz bátran!
A webshop tetején lévő képek a mi túráinkon készültek, a képeken mi vagyunk.
Az oldal üzemeltetője a Vidra Csoport Bt. Ha jobban kiváncsi vagy erre a magyar családi vállalkozásra, akkor nézd meg a vízitúrás portálunkat, póló-boltos és snowboardos honlapunkat is!

Mi az a sit on top kajak?
Ocean Duo A kajakok egy speciális technológiával, térben forgó, forró szerszámban készülnek, egy darabból sütik ki őket. Nincs gyenge pontjuk, nincs rajtuk illesztés, nincs bennük műgyanta, nincs bennük üvegszál. Anyaguk homogén, anyagában színezett, törésálló, napálló, rugalmas polietilén. Ezek a hajók túlélnek mindent és vigyázni sem kell rájuk. Levegővel teli elsüllyeszthetetlen kajakok, siklótestük a szörftest és a hagyományos kajaktest összeillesztéséből keletkezett, emiatt lényegében felboríthatatlanok. Ha valaki életében nem evezett, egy ilyen hajóban azonnal sikerülni fog az evezés. Nem borul, nem tudsz beszorulni, nem érzed magad bezárva, lebarnul a lábad és kényelmes az evezés. Ezek a XXI.-ik század hajói, maximális kényelemmel. Kényelmesebbek, manőverezhetőbbek, stabilabbak. Gyerekek és idősek számára is kezelhetőek és biztonságosak. Családi hajónak ideális. Jóval többféle vízfelületen használhatóak. Egy könnyed tavi evezés, szigetek közti átkelés a tengeren, gyorsabb folyású folyók, vagy akár egy adrenalinnal dúsított rafting. A sit on top kajakok mindegyikre alkalmasak. Csak ki kell választanod a te stílusodnak megfelelőt és, irány a víz! Ha mégis inkább a hagyományos, beülős kajakokat vagy kenukat szereted, akkor is tudsz hajót választani az ország egyik legnagyobb választékú kajakos boltjában.
Előzetes egyeztetés után a kajakokat ki is próbálhatod. Rendelésed után a kajakokat, kenukat a kért címre szállítjuk.

Vadmagyar Kalandok Vadmagyar kalandozások
Vadmagyar Kalandozásainkon Magyarország és a környező országok vizein portyázunk. Elsősorban vadvízre járunk evezni, de tengereken és síkvizeken is felbukkanunk.
Télen snowboardozni is járunk.
Ezeken a túrákon a résztvevők olyan barátok, akiknek életstílusa az evezés. Ezek a túrák ingyenesek, nyitottak, bárki részt vehet rajtuk. A túrák leszervezésének a kommunikációs csatornája a Facebook oldalunk.
A Vadmagyar Kalandok túrák célja az, hogy ezekkel a közösségi programokkal összefogjuk a magyar hobbi-evezősök magját.

Forgalmazott márkák: RTM - Rotomod | Riot | DAG | EXO | Delsyk Design | Tahe Marine | Valley Sea Kayaks | Boréal Design | Freedom Hawk Kayak Fishing | Petzl
 vidra-vizitura.hu | Az oldal a Vidra Csoport (1999-2019.) tagja.
[vidra snowboard] [vidra vízitúrák] [vidra kajak-kenu, outdoor webshop] [vidra póló boltja]
debian firefox mysql php php apache hacker emblem
csak html + css... nincs java, nincs flash, csak bodottá... fut ez még egy abakuszon is...
a pénznem magyar forint, azaz HUF, és bruttó érték, tartalmazza a 27%-os áfát.
A honlapon szereplő árakat kb. 290 Ft-os euró árfolyamig tudjuk garantálni.