Rába kenu és rafting

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Kenuzás és családi, könnyű rafting a Rába folyón

A Rába hazánk egyik legvadregényesebb, legromantikusabb, leggyorsabb és egyik legszebb folyója. A túrát a Rába felső, szebb és izgalmasabb szakaszain rendezzük. Az egyik legrégebbi túraszervező vagyunk a Rábán (1996), a Vidra Vízitúra és a Rába túra az elmúlt két és fél évtized alatt elválaszthatatlanul összeforrt. Kalandozunk a magyar és a környező országok folyóin, tavain, tengerein, vadvízein, de szeretett folyónkhoz mindig visszatérünk.

Szintkezdő, haladó (ZWC-WW I, könnyű vadvíz)
Mivelraft vagy kenu
Kinek• családok (ovisoktól nagyszülőkig bárki),
• baráti társaságok,
• céges program, csapatépítés,
• osztálykirándulás,
• fogyatékossággal élők
Mikornyáron (június, július, augusztus hónapokban)
Ár• raft: 14.000 Ft/fő/nap (Gumotex Pulsar, Gumotex Colorado)
• kenu: 17.000 Ft/fő/nap (Rotomod Riviera, Gumotex Palava, Gumotex Ontario)

Jelentkezéshez kattints ide! A jelentkezési űrlap alatt, a gyorslinkekre vagy ide kattintva nagyon részletes és információgazdag ismertetőt találsz a túráról. Ha még nem voltál velünk ezen a túrán, feltétlenül nézzed végig a jelentkezési űrlap alatti részt!

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Jelentkezés

A jelentkezés menete:

 1. Jelentkezési űrlap kitöltése
 2. Visszaigazoló emailt küldünk a jelentkezésről
 3. Túradíj fizetése

A lenti jelentkezési űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a túrára. 

Kérlek, jelentkezés előtt olvasd át az Általános Szerződési Feltételek a vízitúrákkal kapcsolatosan (ÁSZF) oldalt. Itt információkat találsz időpont változtatásról és lemondásról, pénz-visszafizetésről, időjárásról, felszerelésről, hajóba ülési rendről, és minden másról, ami felmerülhet kérdésként a túra előtt vagy közben. Az űrlap kitöltésével elfogadod az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatónkat.
Ha ajándékutalványt szeretnél felhasználni, akkor kérlek, tüntesd fel az utalvány kódját!
Az űrlap kitöltése és elküldése után legkésőbb egy-két munkanapon belül feldolgozzuk, és a megadott email címedre visszaigazoljuk a vízitúrát. Ha nem találod a visszaigazoló emailt, akkor nézd meg a spam mappát is! Ha ott sem találod, akkor valamilyen technikai probléma adódott, ez esetben keress minket!

Ha neked úgy kényelmesebb, akkor az űrlap kitöltése helyett jelentkezhetsz emailben is az info@vidra-vizitura.hu címen, ez esetben kérjük a következő adatokat megadni: név, email cím, túra helyszíne és időpontja, létszám, mobiltelefonszám, számlázási név és cím.

Jelentkezés és a foglalás visszaigazolása után kérjük a túra díját befizetni a Vidra Csoport Bt. bankszámlájára (OTP 11749015-20071824). A foglalásodat a túradíj beérkezése után tudjuk véglegesnek tekinteni. A fizetéssel kapcsolatos technikai információk benne lesznek a visszaigazoló emailben is.

Rába túrafoglalás 2024.

Ha olyan időpontban szeretnétek jönni, amit a fenti listában nem találsz, akkor írd be az alábbi mezőbe. Minimum 10 fő együttes jelentkezése esetén, szabad kapacitásunk függvényében egyedi időpontban is szervezünk Rába túrát.
A raftot mindenkinek, gyerekeknek, fogyatékkal élőknek is ajánljuk, a kenut csak gyakorlottaknak.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Részletek

Kenuzás és családi, könnyű rafting a Rába folyón

A Rába hazánk egyik legvadregényesebb, legromantikusabb, leggyorsabb és szerintünk legszebb folyója. A túrát a Rába felső, szebb és izgalmasabb szakaszain rendezzük.

A rábai vízitúráztatás egyik legrégebbi, folyamatosan jelenlévő túraszervező csapata vagyunk. Kenuval 1996 óta, rafttal 2012 óta túráztatunk, a raftos Rába túrákat mi honosítottuk meg a folyón. Kifejezetten vízitúra- és rafting túrák szervezésére és vezetésére szakosodott családi cég vagyunk, ragaszkodva az általunk felállított normákhoz és szellemiséghez. A Vidra Vízitúra nekünk nem egy munkahely, nem csak egy hobbi, hanem az életünk.

Minőségi felszereléssel és képzett, tapasztalt túravezetőkkel vezetjük, szervezzük Rába túráinkat. Törhetetlen, nagyon stabil és fordulékony RTM Riviera 3 és 4 személyes kenukat, Gumotex Orinoco és Gumotex Palava felfújható kenukat, Gumotex Colorado raftokat, Gumotex Pulsar raftokat,  RTM és Gumotex kenuevezőket használunk. A felszereléseinkről részletesen itt olvashatsz.

A vizeket, az erdőket, a természetet imádjuk, tiszteljük, óvjuk, vigyázzuk, együtt élünk vele. A túráinkon nyugodtan kérdezhetsz tőlünk, a látvány mellett szívesen mesélünk is arról, hogy milyen állatal és növénnyel találkozunk.

Raftban vagy kenuban túráznál inkább?

 • RAFT: A Rábán a felboríthatatlan raftot, a könnyű vadvizes-családi rafting túrát kezdőknek-gyakorlottaknak egyaránt, kisgyermekes családoknak, fogyatékkal élőknek, csapatépítési cél esetén, osztálykirándulás, illetve magas vízállásnál ajánljuk.
  Magas vízállásnál mindenki túravezető által irányított raftban túrázik.
 • KENU (merevtestű és gumi): A merevtestű és elsüllyeszthetetlen felfújható kenus (trekk) Rába túrát minden magabiztos úszótudással rendelkező kalandvágyónak ajánljuk. Előzetes tapasztalat ajánlott.

A biztonságot garantálva túráinkat a Nemzetközi Rafting Szövetség (IRF – International Rafting Federation) minősítésével, több évtizedes vadvízi kajakos és valódi vadvízi túravezetői tapasztalatával rendelkező vezető biztosítja és vezeti. Minden túravezetőnk tud raftból, vadvízi kajakból, kenuból egyaránt túrát vezetni, otthonosan mozognak síkvízen és erősebb vadvízen egyaránt. A túravezetőket részletesebben megismerheted itt.

A túra időpontja

Nyári időszakban szervezzük Rába túráinkat.

A meghirdetett túraidőpontokat meg tudod nézni a túrafoglaló űrlapon a túra dátuma résznél. Ezekre a túrákra létszámtól függetlenül lehet jelentkezni.

Minimum 10 fő együttes jelentkezése esetén, szabad kapacitásunk függvényében egyeztethetünk a meghirdetett túraidőpontoktól eltérő túranapot is. 10 fő alatt a kiírt túraidőpontoktól eltérő időpontban külön túrát nem indítunk.

A túra időtartama

1 vagy 2 nap (hétvégi túra)
A hétvégi 2 napos túránál is lehet csak az egyik napra csatlakozni.

A túra reggel 9 órától kb. 15-16 óráig tart, azaz 6-7 óra összesen, ebből az evezés 4-5 óra.

A túra útvonala

 • 1 napos túraútvonalak
  • Körmend – Molnaszecsőd 15 km
  • Rábagyarmat – Csákánydoroszló 17 km
  • Csörötnek – Rábagyarmat 8 km
 • 2 napos, hétvégi túra útvonala
  • 1. nap: Szentgotthárd – Rábagyarmat 20 km
  • 2. nap: Rábagyarmat – Csákánydoroszló 17 km

Rába- és Mura túránkat nem csak az Őrségben, hanem a közeli Zalakaroson, Hévízen, vagy a Balatonon nyaralóknak is ajánljuk!

A túra nehézsége

A Rába folyó nehézsége síkvíz és rövid szakaszokon könnyű vadvíz. Azaz: ZWC-WW I+.

Kezdő és gyakorlott evezősöket egyaránt várunk. Kisgyerekes családok, és fogyatékkal élők is nyugodtan jöhetnek, ők túravezető által kormányzott felboríthatatlan raftban túráznak.

Fogyatékossággal élők információja: Szeretettel várunk fogyatékossággal élőket. Mozgássérülteknek a raft hajóba beszállásnál és kiszállásnál segítünk. Amennyiben segítségünkkel lépcsőn vagy lejtőn tudsz közlekedni, vízvonal felett 30 cm magas oldalfalú raftba be tudsz lépni, illetve tudsz ülni, akkor gyere bátran, szeretettel várunk. Ha látássérült, hallássérült, értelmi fogyatékos, beszédfogyatékos, autista társatok van, akkor kérjük túra előtt jelezzétek, ha más bánásmódot igényel részünkről, készüljünk valamivel, vagy bármiben tudunk segíteni.

A túra díja

 • raft: 14.000 Ft/fő/nap (Gumotex Pulsar, Gumotex Colorado)
 • kenu: 17.000 Ft/fő/nap (Rotomod Riviera, Gumotex Palava, Gumotex Ontario)

A túradíj főre van meghatározva, életkortól és jelentkezési létszámtól függetlenül.

A túra díja tartalmazza:
a vízitúrához szükséges minden felszerelést, szakszerű oktatást, figyelmes és türelmes túravezetést, kenuba, raftba be- és kiszállásnál segítséget, sofőrök és saját autóitok induló és végállomás közti mozgatásához a segítséget, és természetesen a hajópakolást és a hajók takarítását is.

Az ár nem tartalmazza az utazási költséget, étkezést, táborhelyi díjakat.

Csoportlétszám, túravezetők száma

Családias hangvételű túrákat szervezünk, de igény esetén nagyobb csoportokat is tudunk fogadni. 70 fős raft, 24 fős felfújható kenu, és 60 fős merevtestű saját flottával rendelkezünk. 

A csoport elején, végén túravezető halad, és a raftokat is túravezető kormányozza.

Családi cég vagyunk, leveleidre, hívásaidra mi válaszolunk, túráinkat mi saját magunk vezetjük minden esetben.

Időpont változtatás és túra lemondása

Időpont változtatást egy alkalommal a túra napja előtt 3 napig a meghirdetett szezonbeli túrák közül másik dátumot kiválasztva emailben kérhettek.

A túra lemondása esetén a következő összeget kérheted vissza:

 • a túra kezdete előtti 2 hétig (14 nap): a túra díjának a felét visszautaljuk,
 • ha a túra kezdetéig már 2 hétnél kevesebb idő van vissza, vagy a túrán nem jelensz meg, akkor az addig befizetett összeget nincs lehetőségünk visszaadni.

Időjárás

Mi történik akkor, ha a túra napján esik az eső vagy hideg időt jeleznek? Ahogy más kültéri rendezvények, koncertek, futóversenyek, gyalogtúrák sem maradnak el eső miatt, így a mi túráink sem maradnak el eső, időjárás miatt, egyszerűen eső esetén felvesszük az esőkabátunkat, hideg esetén jobban felöltözünk. Nyáron sincs mindig napsütés, vannak hűvösebb, esősebb napok is. Eső vagy hideg miatt a túra soha nem marad el.

A túra menete

 • Találkozó
  Reggel 9 órakor találkozunk a megadott találkozási helyszíneken a Vidra Vízitúrás, mosolygó vidrafejes szürke vagy piros mikrobusznál.
  Ne aggódj, nagyon könnyen odatalálsz, hiszen a Waze vagy Google maps link pontosan odavezet, csak nyomj rá a linkekre a telefonodon!
  Az összes túraútvonal reggeli találkozási pontjához találsz pontos címet és autós Google Maps, Waze linket ide kattintva.
 • Pakolás a túrára
  Megbeszéljük a túra menetét, és azt, hogy mit érdemes a túrára hozni. Itt olvashatsz arról, hogy készülj a túrára.
  Ezután mindenki kiveszi az autójából azt, amire napközben szüksége lehet.
 • Autótranszfer
  A sofőrök beülnek a saját autójukba, és a mi autónkat követve együtt leautózunk velük a túra végpontjához. A sofőrök bezárják az autójukat, és visszavisszük őket a túra induló pontjára. A sofőrök visszaérkeznek, újra együtt a csapat.
 • Hajóbeosztás
  Megbeszéljük, hogy ki-kivel szeretne egy hajóba ülni, mindig megpróbáljuk figyelembe venni, hogy ki-kivel érkezett. Magas víznél mindenki raftban ül, normál víznél a jelentkezésed szerint ülsz majd raftba vagy kenuba.
 • Oktatás
  Minden túránkat oktatással kezdjük, elmondjuk a szükséges tudnivalókat. A kenus kormányosoknak megtanítjuk, átismételjük a kormányzást, ezt az oktatást a gyakorlottaknak is érdemes végighallgatni, talán ők is fognak újat hallani. Ha korán reggeliztél, akkor amíg az oktatást hallgatod, egyél egy szendvicset! Oktatás alatt fogod majd megkapni a túravezetőktől a többi felszerelést a túrához.
 • Hurrá, evezünk!
  Fél 11 – 11 óra körül, oktatás után a túravezetők vízre teszik a hajóitokat, mindenkinek segítenek a hajóba beszállni, és ha mindenki vízre szállt, indulunk.
 • Fényképezés
  Útközben szeretnénk nektek képeket készíteni emlékbe, ha látod a túravezető kezében a fényképezőgépet, akkor egy dolgod van: mosolyogj!
 • A Rába legszebb részein túrázunk
  Az útvonalak a a Rába legszebb és legérdekesebb részei, ezek a szakaszok az egyik utolsó, emberi beavatkozás és folyószabályozás nélküli kanyargós, meanderező útvonalak. Technikásak, izgalmasak. Sok-sok WW I-es zúgóval, csodaszép kavicspadokkal, melyeken ki is köthetünk pihenni, ha úgy tartja kedvünk.
 • Pihenő
  Útközben megállunk pihenni, a raftokból, kenukból is kiszállunk, a parton megmozgatjuk a lábunkat. Megesszük a szendvicset, eszünk, iszunk, jól esik a frissítő
 • Túra vége
  A túra végén a túravezetők segítenek kiszállni. Megköszönjük egymásnak a közös túrát, és elköszönünk egymástól.
  Az autóitok már itt várnak benneteket, így a napodat egyből úgy folytathatod, ahogy szeretnéd.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Felszerelés

Így készülj a túrára

A ruházattal kapcsolatban semmi speciális nem kell, az aktuális napi időjárásnak megfelelően kell felöltözni: hőmérsékletnek megfelelő ruházat mintha sétálni mennél, napsütésben sapka és napszemüveg, esős idő esetén esőkabát.
A mentőmellény miatt, higiéniai okok miatt ujjatlan pólóban, trikóban ne gyertek, kérünk, rövid ujjú felsőt vegyetek fel.
A vízitúrán vízbe lépéskor a lábatok bokáig vizes lehet, kizárólag hidegebb napokon bokáig vízhatlan lábbelit vegyetek, meleg időben cipő, papucs vagy szandál is megfelelő.
Tekintettel a túra hosszára hozzatok magatokkal elegendő enni- és innivalót.

Összefoglalva, mit hozz magaddal:

 • innivaló,
 • harapnivaló,
 • sapka,
 • napszemüveg,
 • esőkabát,
 • hőmérsékletnek megfelelő öltözék,
 • lábbeli.

Amit mi biztosítunk neked a túrán

Az oktatás és túravezetés mellett minden felszerelést biztosítunk, ami a vízitúrázáshoz szükséges:

 • raft, merevtestű vagy felfújható kenu,
 • kenulapát,
 • kényelmes PFD (mentőmellény),
 • vízhatlan hordó vagy zsák.

A túravezetők minden szükséges mentéstechnikai felszereléssel és azok használatával kapcsolatos tudással rendelkeznek. Van náluk elsősegélycsomag, egészségügyi felszerelés. A túravezetők bemutatkozását itt találod.

A túrán használt hajótípusok

Figyelem! Alapértelmezésből a Rába túrákon raftokkal túrázunk.

Magas vízállás esetén biztonsági okokból mindenki túravezető által kormányzott raftban túrázhat csak.

Gumotex Pulsar raft

A Pulsar raftot többféle méretben is használjuk, a legkisebbtől a legnagyobbig. Méretek és utaslétszám, ahol a +1 mindig a túravezetőt jelenti: Pulsar 380 – 6 fő+1, 450 cm – 10 fő+1, 560 cm – 12fő+1. Nagyon stabil, a könnyű-családi rafting túráktól WW IV-es, nagyon nehéz vadvízig mindenhol szeretjük. A raftban mindig ül egy túravezető – kormányos, így a kisgyerekek, idősebbek, fogyatékkel élők, kezdők, bátortalanok is biztonságban túrázhatnak ebben a hajóban.

Gumotex Colorado raft

Nagyon stabil, felboríthatatlan, 450 cm hosszú raft maximum 6+1 fő (6 túrázó+1 túravezető) részére. A könnyű vadvizes-családi rafting túráink nagyon kedvelt, “kisebbik” raftja. Síkvíztől WW II-es, közepes vadvízig túrázunk vele. A raftban mindig ül egy túravezető – kormányos, hogy a kisgyerekek, idősebbek, fogyatékkal élők, kezdők, bátortalanok is biztonságban túrázhassanak velünk.

Rotomod Riviera és Riviera XL kenu

Merevtestű, műanyag (PE) kenu három és négyszemélyes (XL) változatban. Itthon elsőként, két évtizede kezdtünk el ilyen kenukkal túráztatni, a merevtestű hajóparkunk ilyen kenukból áll. Eveztünk velük sok helyen, a nyugodt téli Hévíz-patak túráktól kezdve, a nyári izgalmas Rába túrákon keresztül egészen a WW I-II-es vadvízekig sokfelé. A Riviera mindig jól teljesít, mi nagyon szeretünk velük dolgozni. Szeretik túrázóink is, a kagylós ülések kényelmesek hosszú távon is, nagyon jól fordul, könnyen irányítható, és hihetetlenül stabil. RTM Riviera kenuval többször teljesítettük Európa leghosszabb kajakos-kenus nonstop kihívását, a 215 km hosszú UltraRábát.

Gumotex Palava kenu

Stabil, fordulékony és gyors felfújható kenu. Alapból 2 fő részére, de ha szükséges, középre egy plusz gyerekülést beszerelünk. Síkvíztől WW II-es, közepes vadvízig használják azok a túrázóink, akik szeretnének saját maguk által kormányzott felfújható kenuban evezni.

Gumotex Orinoco kenu

Stabil, kétszemélyes, vadvizes körökben kultikus felfújható kenu, a “trekk”, ahogy vadvízen hívjuk. Síkvízen is jó evezni, de fantasztikus tulajdonságai nehéz vadvízen jönnek ki igazán, WW IV-ig evezzük. Az Orinoco rendelkezik nyitható/zárható kifolyóval, így a WW II felett felülről érkező nagy hullámok vize alul szabadon távozhat. Síkvíztől WW III-as, nehéz vadvízig használják azok a túrázóink, akik szeretnének saját maguk által kormányzott felfújható kenuban evezni..

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Találkozó

Időpont

Találkozó időpontja: 9 óra (minden túra esetén)

Találkozó helye

Az autós navigációhoz csak kattints az alábbi linkekre, és a telefonod a helyszínre vezet.

1 napos túrák

Körmend – Molnaszecsőd túra

 • Találkozó helye: Körmend, Bárkaház (Körmend, Berzsenyi Dániel u., 9900)
 • Link autós navigációhoz: Google MapsWaze

Rábagyarmat – Csákánydoroszló túra

 • Találkozó helye: Rábagyarmat, Berek kemping (Rábagyarmat és Rátót közti Rába híd alatt bal parton)
 • Link autós navigációhoz: Google MapsWaze

Csörötnek – Rábagyarmat túra

 • Találkozó helye: Csörötnek, Rába híd (Csörötnek, Vasúti út 10., 9962)
 • Link autós navigációhoz: Google MapsWaze

2 napos hétvégi túra

Szentgotthárd – Rábagyarmat (1. nap) és Rábagyarmat – Csákánydoroszló (2. nap) túra

 • Találkozó helye mindkét nap: Rábagyarmat, Berek kemping (Rábagyarmat és Rátót közti Rába híd alatt bal parton)
 • Link autós navigációhoz: Google MapsWaze

Autós navigációs linkek a fontosabb be- és kiszállókhoz, kikötő helyekhez a Rába folyón

KikötőAutós navigáció
Szentgotthárd (Rába híd)Google Maps, Waze
Magyarlak (gát)Google Maps, Waze
Csörötnek (Rába híd)Google Maps, Waze
Rábagyarmat (Berek)Google Maps, Waze
Csákánydoroszló (látogatóközpont)Google Maps, Waze
Körmend (Bárkaház)Google Maps, Waze
Molnaszecsőd (Árvíz presszó)Google Maps, Waze
Rábahídvég (Viking büfé)Google Maps, Waze
Rum (Rába híd)Google Maps, Waze
Ikervár (gát)Google Maps, Waze
Sárvár (Rába híd)Google Maps, Waze

A települések, hidak, főbb tájékozódási pontok egymástól való távolságát megtalálod ide kattintva.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Szállás

Szállásajánlat

NévTelepülésTípusLink
Alpokalja motel és kempingSzentgotthárdmotel, sátorhonlap
Akácfa kempingCsörötneksátorhonlap
Berek sátorozóhelyRábagyarmatsátorhonlap, FB
BárkaházKörmendszoba, sátorhonlap
Árvíz presszóMolnaszecsődsátorFB

További szállásajánlatok a közelben.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Képek

Válogatott képek galériája a túrahelyszínről.

További képek megtekintéséhez kattins ide, a Facebook oldalunkon sok-sok ezer további képet találsz az eddigi túráinkról.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Túravezetők

Itt a túravezetők bemutatkozását találod, ha a Vidra és a családunk bemutatkozása érdekel, kattints ide.

Minden túravezetőnk, guide-unk képzett és vizsgázott, mindenki tud raftból, vadvízi kajakból, kenuból egyaránt túrát vezetni, otthonosan mozognak síkvízen és erősebb vadvízen egyaránt.

A túravezetőink bemutatása

Ati (Kele Ati)

“Kajak, kenu, raft, SUP, terepfutás, ultrafutás, kutyák, erdők, folyók, hegyek. Ami fontos: a családom, és hogy víz legyen alattam és a kék ég felettem.
1996 óta vezetek és szervezek vízitúrákat. Kedvencem a vadvízi kajak, amikor éppen nem hajóban ülök, Dettivel és border collie kutyáinkkal futunk, túrázunk a természetben. Szeretem az ultra távú kihívásokat, négyszer teljesítettem egyéniben az Ultrabalatont (221 km futás), hétszer a Vadlán Ultra Terepet (108 km 3000mD+ futás), kilencszer az UltraRábát (215 km, 5x kenu2, 2x kajak1, 2x SUP), a Gran Canaria 360° The Challenge-t (270km 14.000mD+ futás), és még jópár más ultrát.”

Detti (Keléné Majzik Bernadett)

“Nagyon szerencsés vagyok, olyan dolgokat csinálhatok az életben, amit szeretek. A munkánk a családi vállakozás: a Vidra. A hobbijaim is a természethez és mozgáshoz kapcsolódnak. Szeretem a terepfutást, ultrafutást, a biciklizést, a túrázást is a vízisportok mellett. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, iskolaidőben kisgyerekeknek úszást oktatok. És nagyon szeretek családanya ❤️ lenni.

 • túravezetés kenuval és rafttal síkvízen és vadvízen
 • túraszervezés, adminisztráció

Barni (Kele Barnabás)

“Egészen kisgyerek korom óta minden nyarat a folyóparton töltöttem a szüleimmel, ahol észrevétlenül szerettem meg az evezést, és ezt az életstílust. 7 éves korom óta vadvízi kajakozom, a sok vízisport közül ez a kedvencem. 12 évig kosárlabdáztam, most edzőterembe járok, sok időt töltök a barátnőmmel. Egyetemre járok.”

 • túravezetés kajakkal, kenuval, rafttal síkvízen és vadvízen
 • oktatás kajak és kenu síkvízen és vadvízen

Somi (Kele Soma)

“Szüleim engem se passzoltak le a nagyszülőkhöz, én is a folyóparton lettem szobatiszta, ott nőttem fel. Kisiskolás korom óta vadvízi kajakozok, kenuzok, raftot viszek. Én is kosárlabdázom. Van egy border collie kutyám, Lucky. Szeretek motorozni, sok időt töltök a barátokkal, élem a középiskolások vidám életét.”

 • túravezetés kajakkal, kenuval, rafttal síkvízen és vadvízen
 • oktatás kajak és kenu síkvízen és vadvízen

Marci (Kele Marcell)

“Természetkedvelőkent, a vízitúrák mellett, szívesen futok az erdőben is. 12-es vagyok. 8 éve zongoràzom, és volt szerencsém egy ütőegyüttesben is játszani. Szeretek az unokatestvéreimmel (Barni, Somi, Álmos) vadvízi kajakozni.”

 • túravezetés kenuval és raftttal

Trainee guides

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Vélemények

[trustindex no-registration=facebook]

… további vélemények a Facebook oldalunkon.

[trustindex no-registration=google]

… további Google értékelések.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények