Ajándékozz élményt, ajándékozz vízitúrát!

Szeretteidet, ismerőseidet meglepheted egy vízitúrával is. Ehhez első lépésben nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltésével elfogadod Adatkezelési tájékoztatónkat, az Általános túrainformációkat és az ajándékutalványokkal kapcsolatos szabályokat. Kitöltés és elküldés után legkésőbb egy munkanapon belül feldolgozzuk és visszaigazoljuk az ajándék vízitúrát. További információk az űrlap alatt.

Ajándék vízitúra

Az utalvány értékének megfelelően használható fel. Kérlek, válassz az alábbiak közül, vagy a Utalvány értéke egyéb mezőbe írd be az utalványod értékét.

Vízitúra ajándékutalvánnyal kapcsolatos információk

 • Vízitúra ajándékutalvány vásárlása esetén, a visszaigazolás után az ajándékutalvány (vízitúra) díjának a teljes összegét átutalással a következő bankszámlára kérjük befizetni: Vidra Csoport Bt. 11749015-20071824 (OTP).
 • Az utalvány értékének a kifizetése után digitálisan emailben küldjük a névre szóló (nyomtatható) ajándékutalványt. 
 • Az utalvány a kiállítástól számítva egy éven belüli túránkon használható fel értékének megfelelően szervezett túráink bármelyikén a szabad helyektől függően, időpont egyeztetés után.
 • Ajándékutalvány felhasználása a túra ismertető oldalán a túrafoglaló űrlap kitöltésével.
 • Az utalvány átruházható más névre.
 • Az ajándékutalvány készpénzre át nem váltható, és az ajándék túrát nem lehet lemondani.
 • Amennyiben az utalvány értéke kevesebb, mint a választott túra, a különbözetet ki kell fizetni. Amennyiben az utalvány értéke több, mint a választott túra, a különbözet nem jár vissza.
 • Az utalvány a kiállítástól számítva egy éven belüli túránkon használható fel abban az esetben is, ha az utalvány gazdája nem talál olyan túrát ami tetszik neki, vagy amin van még szabad hely. Javasoljuk, hogy a túra kiválasztásával ne várjátok meg a lejárat előtti utolsó 1-2 hónapot. Évi 100 felett van a túranapjaink száma, felhasználási lehetőség van bőven. Válasszatok túrát, és foglaljatok helyet időben!
 • A lejárt utalvány meghosszabbítható vagy lejárat utáni dátumra felhasználható meghosszabbítási díj fejében. A meghosszabbítási díj utalványonként 2000 Ft/hónap, melyet csak akkor kell kifizetni, amikor az utalvány felhasználásra kerül, amikor az utalvánnyal jelentkezel a túrára. Azaz minden 2000 Ft kifizetése esetén az utalvány újabb egy hónapig napig használható fel. Az így befizetett összeg nem növeli az utalvány eredeti értékét.
  Példa: utalvány kiállítási dátuma: 2022.10.22. Felhasználható egy évig, azaz 2023.10.22-ig. 2000 Ft meghosszabbítási díj után 2023.11.22-ig használható fel.