A túravezetők bemutatkozása

Itt a túravezetők bemutatkozását találod, ha a Vidra és a családunk bemutatkozása érdekel, kattints ide.

Minden túravezetőnk, guide-unk képzett és vizsgázott, mindenki tud raftból, vadvízi kajakból, kenuból egyaránt túrát vezetni, otthonosan mozognak síkvízen és erősebb vadvízen egyaránt.

A túravezetőink bemutatása

Ati (Kele Ati)

“Kajak, kenu, raft, SUP, terepfutás, ultrafutás, kutyák, erdők, folyók, hegyek. Ami fontos: a családom, és hogy víz legyen alattam és a kék ég felettem.
1996 óta vezetek és szervezek vízitúrákat. Kedvencem a vadvízi kajak, amikor éppen nem hajóban ülök, Dettivel és border collie kutyáinkkal futunk, túrázunk a természetben. Szeretem az ultra távú kihívásokat, négyszer teljesítettem egyéniben az Ultrabalatont (221 km futás), hétszer a Vadlán Ultra Terepet (108 km 3000mD+ futás), kilencszer az UltraRábát (215 km, 5x kenu2, 2x kajak1, 2x SUP), a Gran Canaria 360° The Challenge-t (270km 14.000mD+ futás), és még jópár más ultrát.”

Detti (Keléné Majzik Bernadett)

“Nagyon szerencsés vagyok, olyan dolgokat csinálhatok az életben, amit szeretek. A munkánk a családi vállakozás: a Vidra. A hobbijaim is a természethez és mozgáshoz kapcsolódnak. Szeretem a terepfutást, ultrafutást, a biciklizést, a túrázást is a vízisportok mellett. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, iskolaidőben kisgyerekeknek úszást oktatok. És nagyon szeretek családanya ❤️ lenni.

  • túravezetés kenuval és rafttal síkvízen és vadvízen
  • túraszervezés, adminisztráció

Barni (Kele Barnabás)

“Egészen kisgyerek korom óta minden nyarat a folyóparton töltöttem a szüleimmel, ahol észrevétlenül szerettem meg az evezést, és ezt az életstílust. 7 éves korom óta vadvízi kajakozom, a sok vízisport közül ez a kedvencem. 12 évig kosárlabdáztam, most edzőterembe járok, sok időt töltök a barátnőmmel. Egyetemre járok.”

  • túravezetés kajakkal, kenuval, rafttal síkvízen és vadvízen
  • oktatás kajak és kenu síkvízen és vadvízen

Somi (Kele Soma)

“Szüleim engem se passzoltak le a nagyszülőkhöz, én is a folyóparton lettem szobatiszta, ott nőttem fel. Kisiskolás korom óta vadvízi kajakozok, kenuzok, raftot viszek. Én is kosárlabdázom. Van egy border collie kutyám, Lucky. Szeretek motorozni, sok időt töltök a barátokkal, élem a középiskolások vidám életét.”

  • túravezetés kajakkal, kenuval, rafttal síkvízen és vadvízen
  • oktatás kajak és kenu síkvízen és vadvízen

Marci (Kele Marcell)

“Természetkedvelőkent, a vízitúrák mellett, szívesen futok az erdőben is. 12-es vagyok. 8 éve zongoràzom, és volt szerencsém egy ütőegyüttesben is játszani. Szeretek az unokatestvéreimmel (Barni, Somi, Álmos) vadvízi kajakozni.”

  • túravezetés kenuval és raftttal

Trainee guides