Hévíz-patak

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Hévíz-patak téli vízitúra

A Hévíz-patak egy igazi különleges téli vízitúra helyszín. A Vidra kettő évtizede szervez vízitúrákat a Hévízi-gyógytó forrásai által táplált, téli hónapokban is evezhető, soha be nem fagyó, meleg vízű mesepatakra.

Téli időszakban a tó és a patak felett lebegő páraréteg, a rengeteg tündérrózsa, a part menti mocsaras lápvidék meseszerű hangulatot ad a túrának, szinte várja az evezős, hogy mikor bukkan elő egy kobold a fűcsomó mögül, vagy mikor lebben fel egy tündér a tündérrózsa virágjából.

Szintkezdő, haladó (ZWA, könnyű síkvíz)
Mivelkenu, kajak
Kinek• családoknak (gyerekektől nagyszülőkig bárki),
• baráti társaságok,
• céges program, csapatépítés,
• osztálykirándulás
Mikornovember 1-től március 15-ig
Ár9.000 Ft/fő túradíj + 1.000 Ft/fő belépőjegy a nemzeti parkba, azaz összesen 10.000 Ft/fő/nap

Jelentkezéshez kattints ide! A jelentkezési űrlap alatt, a gyorslinkekre vagy ide kattintva nagyon részletes és információgazdag ismertetőt találsz a túráról. Ha még nem voltál velünk ezen a túrán, feltétlenül olvasd végig ezt az oldalt, a jelentkezési űrlap alatti részt is!

Ha Hévíz-patak téli vízitúrát szeretnél ajándékozni szeretteidnek, barátaidnak ide kattints!

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Jelentkezés a túrára

A jelentkezés menete:

 1. Jelentkezési űrlap kitöltése
 2. Visszaigazoló emailt küldünk a jelentkezésről
 3. Túradíj fizetése

A lenti jelentkezési űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a túrára. 

Kérlek, jelentkezés előtt olvasd át az Általános Szerződési Feltételek a vízitúrákkal kapcsolatosan (ÁSZF) oldalt. Itt információkat találsz időpont változtatásról és lemondásról, pénz-visszafizetésről, időjárásról, felszerelésről, hajóba ülési rendről, és minden másról, ami felmerülhet kérdésként a túra előtt vagy közben. Az űrlap kitöltésével elfogadod az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatónkat.
Ha ajándékutalványt szeretnél felhasználni, akkor kérlek, tüntesd fel az utalvány kódját!
Az űrlap kitöltése és elküldése után legkésőbb egy-két munkanapon belül feldolgozzuk, és a megadott email címedre visszaigazoljuk a vízitúrát. Ha nem találod a visszaigazoló emailt, akkor nézd meg a spam mappát is! Ha ott sem találod, akkor valamilyen technikai probléma adódott, ez esetben keress minket!

Ha neked úgy kényelmesebb, akkor az űrlap kitöltése helyett jelentkezhetsz emailben is az info@vidra-vizitura.hu címen, ez esetben kérjük a következő adatokat megadni: név, email cím, túra helyszíne és időpontja, létszám, mobiltelefonszám, számlázási név és cím.

Jelentkezés és a foglalás visszaigazolása után kérjük a túra díját befizetni a Vidra Csoport Bt. bankszámlájára (OTP 11749015-20071824). A foglalásodat a túradíj beérkezése után tudjuk véglegesnek tekinteni. A fizetéssel kapcsolatos technikai információk benne lesznek a visszaigazoló emailben is.

Covid megjegyzés: ha a kültéri programokra általános tiltást vezetnek be, a túradíjad nem veszik el. Itt tudod elolvasni a részletes Covid információkat. Kérlek, jelentkezés előtt olvasd el, és csak akkor jelentkezz, ha az abban foglaltakat elfogadod.

Hévíz patak túrafoglalás

Magyarázat a dátumokhoz: a túradátumoknál feltüntetjük, ha 10-nél kevesebb hely van, illetve ha megtelt a túra.
Ha olyan időpontban szeretnél jönni, amit a fenti listában nem találsz, akkor írd be az alábbi mezőbe, hogy mikor szeretnél jönni.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

A túra részletes ismertetője

A Hévíz-patak túra egy különleges téli vízitúra helyszín, A Vidra Vízitúra úttörőként, első túraszervező cégként, kettő évtizede szervez ide vízitúrákat a téli hónapokban. Magyarországon ez az egyetlen evezhető meleg vízű patak. A meleg víz miatt a túra téli időszakban is teljesíthető, mivel a patak még a legzordabb teleken sem fagy be. A patakot a Hévízi-gyógytóban lévő bővízű források táplálják. A Hévízi-tó Európa legnagyobb meleg vízű, és bolygónk legnagyobb fürdésre alkalmas meleg vízű tava. A túránk a Hévízi-tó zsilipjétől a Kis-Balatonig tart.

Téli időszakban a tó és a patak felett lebegő páraréteg, a rengeteg tündérrózsa, a part menti mocsaras lápvidék meseszerű hangulatot ad a túrának, szinte várja az evezős, hogy mikor bukkan elő egy kobold a fűcsomó mögül, vagy mikor lebben fel egy tündér a tündérrózsa virágjából.

A folytatásban a Hévíz-patak téli vízitúráról túráról olvashatsz hasznos dolgokat, jelentkezés és túra előtt érdemes elolvasni.

A túra időpontja

November 1 -től március 15-ig, az élővilág védelme érdekében a nemzeti park csak ezekben a hónapokban ad ki engedélyt.
Március 15 és november 1 között a Hévíz-patak helyett a közeli Mura folyóra, Kerka folyóra várunk benneteket.

November 1 és március 15 között, a téli időszakban minden szombaton, vasárnap és munkaszüneti napon van meghirdetett Hévíz-patak téli vízitúránk. Ezeken az előre meghirdetett napokon biztosan indul a túra, és ezekre a napokra létszámtól függetlenül lehet jelentkezni, akár 1 fővel is.
Igény esetén bármelyik hétköznap is van Hévíz-patak túránk.
Zala megyei, környékbeli túraszervezőként a helyszín közelében élünk, így igény esetén téli időszakban a túrát bármikor, az előre meghirdetett túraidőpontokon kívül is, bármelyik nap megszervezzük. Az egyedi időpontú túrát azoknak a minimum 10 fős családi-, baráti társaságoknak, munkahelyi közösségeknek ajánljuk, akik a hétvégi pörgésnél csendesebb, nyugodtabb, természet-közelibb időtöltést szeretnének.

Tipp: A Hévíz-patak túra az elmúlt években nagyon népszerű lett, így a hétvégi napokon a patakon sokan túráznak. Ha családias, kis létszámú, nyugodt, természetközelibb túrát szeretnétek, akkor szánjatok rá egy-egy szabadságot, szülői igazolást, és gyertek velünk hétköznap a patakra!

A túra időtartama

A túra reggel 9 órától kb. 15 óráig tart, azaz 6 óra összesen, ebből az evezés 3-4 óra.

A túra útvonala

Hévíz – Fenékpuszta, a vízen ~10 km-t fogunk evezni.

A túra nehézsége

A patak besorolása könnyű síkvíz (ZWA), teljesen kezdőket és (gyerekes) családokat is szeretettel várunk.

A víz hőfoka indulásnál téli időszakban a beszállónál 20-25 fokos, majd folyamatosan hűl. A vízmélység 30 cm és 2 méter közötti. Bár a víz nem mély, de biztonsági okból a gyerekeknek, úszni nem tudóknak, bizonytalanoknak kényelmes mentőmellényt adunk.

Fogyatékossággal élők információja: Szeretettel várunk fogyatékossággal élőket. Mozgássérülteknek a hajóba beszállásnál és kiszállásnál segítünk. Amennyiben segítségünkkel lépcsőn vagy lejtőn tudsz közlekedni, vízvonal felett 30 cm magas oldalfalú kenuba be tudsz lépni, illetve tudsz ülni, akkor gyere bátran, szeretettel várunk. Ha látássérült, hallássérült, értelmi fogyatékos, beszédfogyatékos, autista társatok van, akkor kérjük túra előtt jelezzétek, ha más bánásmódot igényel részünkről, készüljünk valamivel, vagy bármiben tudunk segíteni.

A túra költsége

Túradíj: 9.000 Ft/fő.
Belépőjegy a nemzeti parkba: 1.000 Ft/fő, amit a túra díja nem tartalmaz.
A nemzeti park belépőjéhez előregisztráció szükséges, ezt mi intézzük, nektek nincs ezzel kapcsolatban tennivalótok.

Azaz összesen 10.000 Ft/fő összeget kérünk jelentkezés és visszaigazolás után fizetni.

A túra díja tartalmazza:
a vízitúrához szükséges minden felszerelést, szakszerű oktatást, figyelmes és türelmes túravezetést, sofőrök és saját autóitok induló és végállomás közti mozgatásához a segítséget, és természetesen a hajópakolást és a takarítást is.

Csoportlétszám, túravezetők száma

A túra minősége, a csoport biztonsága, együtt tarthatósága és az élővilág kisebb zavarása érdekében nem szervezünk nagy létszámú vízitúrákat, családias hangulatú túráinkra a maximális összlétszám egy osztálynyi, 30-40 fő, melyet 3 túravezető, 2 vízi- és 1 szárazföldi túravezető kísér. Családi cég vagyunk, leveleidre, hívásaidra mi válaszolunk, túráinkat mi saját magunk vezetjük minden esetben.

A túra menete

 • Találkozó
  Reggel 9 órakor találkozunk a Hévízi patak parkolójában a Vidra Vízitúrás, mosolygó vidrafejes mikrobusznál. A parkoló a Hévízi-tóval szemben van, Ady Endre út, az út másik oldalán, a patak bal partján. Ne aggódj, nagyon könnyen odatalálsz, hiszen ez a Waze vagy Google maps link odavezet, csak nyomj rá a linkre a telefonodon!
  Itt a parkolóban találkozunk, és itt fogjuk egymást üdvözölni.
 • Pakolás a túrára
  Megbeszéljük a túra menetét, és azt, hogy mit érdemes a túrára hozni. Itt olvashatsz arról, hogy készülj a túrára.
  Ezután mindenki kiveszi az autójából azt, amire napközben szüksége lehet.
 • Autótranszfer
  A sofőrök beülnek a saját autójukba (kb. 9:15), és a mi autónkat követve együtt leautózunk velük a túra végpontjához, ahogy a vízitúrázók mondják, a kiszállóhoz (ide: Google maps, Waze). Parkolni nem a töltésen, hanem az út déli oldalán lévő parkolókban lehet, de majd úgyis mutatjuk. A sofőrök bezárják az autójukat, és visszautaznak velünk Hévízre.
  Az autótranszfer ideje alatt a többieknek érdemes meglátogatni a Hévízi-tó melletti Tavirózsa tanösvényt, majd lesétálnak a zsiliphez.
  A zsilip megközelíthető a parkoló melletti úton, 400 métert kell sétálni. Útközben nem kell bemenni a kempingbe, csak sétálni addig, amíg a zsilipnél a sok kenut meg nem látod.
 • Figyelem! A zsilipnél el tudsz menni WC-re. (A túra kiinduló pontjánál, féltávnál a pihenőnél, és a túra végénél is van WC.)
 • A túra indulási pontja, a Zsilip
  A zsilipnél hétvégén rajtunk kívül más is lehet. Hogy megtaláljuk egymást, keresd a mosolygó fejes Vidrás mikrobuszt, vagy a Vidra Vízitúrás színes kenukat! Ott lesznek a Vidrás túravezetők is.
 • A sofőrök visszaérkeznek kb. 10 órára, újra együtt a csapat.
 • Hajóbeosztás
  Megbeszéljük, hogy ki-kivel szeretne egy hajóba ülni, mindig megpróbáljuk figyelembe venni, hogy ki-kivel érkezett, hacsak nincs külön ilyen kérés, idegeneket nem ültetünk össze. Mindig ráhagyással készülünk, a létszámnál több beülőnyi hajót viszünk.
 • Oktatás
  Minden túránkat oktatással kezdjük, a teljesen kezdőknek elmondjuk a szükséges tudnivalókat, a kezdő kormányosoknak megtanítjuk a kormányzást, ezt az oktatást a gyakorlottaknak is érdemes végighallgatni, talán ők is fognak újat hallani. Ha korán reggeliztél, akkor amíg az oktatást hallgatod, egyél egy szendvicset! Oktatás alatt fogod majd megkapni a túravezetőktől a többi felszerelést a túrához.
 • Hurrá, evezünk!
  11 óra körül, oktatás után a túravezetők vízre eresztik a hajóitokat, mindenkinek segítenek a hajóba beszállni, és az első túravezetőt követve, aki vízre került, indulhat is.
 • Evezés közben tündérrózsákat és vízililiomokat kerülgetünk.
 • Közel van a Kis-Balaton, a madarak átjárnak táplálkozni a patakra, nem zavarjuk őket hangoskodással, és igyekszünk együtt haladni.
 • Útközben jó hangulatban hidak alatt bújkálunk, használaton kívüli zsilipek között haladunk át. Növényszigetek teszik izgalmassá utunkat, nád- és gyékényfalak között evezünk el.
 • A rutinosabbak elöl, az első túravezető mögött haladnak, de a kezdőknek, lassabbaknak sem kell aggódni, a hátsó túravezető mindenkit megvár, és mindenkinek segít. A legrosszabb, ami egy kezdővel történhet: kicsit cikkcakkban haladsz az elején, aztán szépen lassan belejössz a kormányzásba.
  Útközben szeretnénk nektek képeket készíteni emlékbe, ha látod a túravezető kezében a fényképezőgépet, akkor egy dolgod van: mosolyogj!
 • Pihenő
  6 km-nél megállunk pihenni egyet. A kajakokból, kenukból is kiszállunk, a parton megmozgatjuk a lábunkat. Harapunk valamit, sütizünk, iszunk egy meleg teát.
 • Második szakasz
  A pihenő után a második szakaszon a csapat már rutinosan evez.
 • Túra vége
  A túra végén a túravezetők segítenek kiszállni. Megköszönjük egymásnak a közös a túrát, és elköszönünk egymástól.
  Az autóitok már itt várnak benneteket, így a napodat egyből úgy folytathatod, ahogy szeretnéd.
  Elmehetsz ebédelni egy közeli étterembe, de ha van kedvetek, akkor látogassátok meg az 500 méterre lévő Kis-Balaton Látogatóközpontot, ahol kiállítás, egy csodálatos mozifilm a Kis-Balatonról, játszótér és étterem vár.

Aktuális COVID információk

Az ÁSZF a covid miatt a következőkkel egészül ki:

Túráinkat mindig a hatályos rendelkezéseknek megfelelően szervezzük és bonyolítjuk le. Ha nincs ránk vonatkozó intézkedés, és lehet vízitúrázni, akkor a túrát megtartjuk.

Biztonsági okokból kérjük, hogy a következő óvintézkedéseket tartsátok be:

 • Csak egészségesen gyere el a túrára!
 • Üdvözlésnél a kézfogást, pusziszkodást kerüljük.
 • Autótranszfer alatt, kérjük a sofőröket, hogy viseljenek maszkot az autóban.
 • A túra kültéri jellegéből adódóan biztonsági távolságot tartani egyszerű, kérünk benneteket, tartsátok be.

Figyelem! Ha lehet vízitúrázni, akkor a túrát megtartjuk. A nemzeti park engedélye adott napra szól, a túraidőpont nem változtatható, és a túra nem lemondható abban az esetben, ha nincs általános tiltás, de valakikre (pl. oltatlanokra, karanténesekre) korlátozó intézkedéseket vezetnek be, vagy megbetegedtél. Kérlek, csak akkor jelentkezzetek a túrára, ha ezt a kockázatot elfogadjátok!

Amennyiben a korlátozó intézkedések miatt, a túraprogramot egyáltalán nem tudjuk megtartani, az Általános túrainformációk az alábbiakkal egészülnek ki. Az elmaradt túra napja után legkésőbb 5 napon belül emailben kérjük jelezni, hogy:

 • Szeretnéd a túrát később felhasználni, tudod az időpontját is, túraidőpont módosítást kérsz.
  vagy
 • A túradíjad értékének megfelelő utalványt egy éven belül bármelyik túránkon később szeretnéd felhasználni, a túraidőpontot és túrát ráérsz később kiválasztani. Ha nem kapunk visszajelzést 5 napon belül, automatikusan ez a pont érvényes.
  vagy
 • A túradíjadat kéred az emailben megadott bankszámlaszámra visszautalni.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Felszerelés, felkészülés a túrára

Így készülj a túrára

Ha még nem vízitúráztál télen, tanácstalan lehetsz a felkészüléssel kapcsolatosan. Pedig a ruházattal kapcsolatban semmi különleges nem kell, az aktuális napi időjárásnak megfelelően kell felöltözni: napi hőmérsékletnek megfelelő ruházat mintha csak sétálni mennél. Szeles időben szélálló ruha, esős idő esetén esőkabát és vízálló lábbeli, hideg időben vegyél aláöltözőt. Érdemes hozni valami rágcsálnivalót, szendvicset, meleg teát termoszban. Nagyon stabil és kényelmes RTM Riviera három- és négyszemélyes kenukkal és Necky kétszemélyes kajakokkal túráztatunk, ne aggódj, szinte kizárt a borulás. Ha mégis előfordulna, szárazföldi túravezetőnk el fog vinni autóval az autódhoz, így esetleg ott lehet váltás száraz ruha borulás esetére.

Összefoglalva, mit hozz magaddal:

 • harapnivaló és meleg innivaló,
 • sapka, sál, kesztyű,
 • szeles időben szélálló öltözék,
 • esős időben esőkabát,
 • napi hőmérsékletnek megfelelően meleg ruha,
 • meleg lábbeli.

Amit mi biztosítunk neked a túrán

Az oktatás és túravezetés mellett minden felszerelést biztosítunk, ami a vízitúrázáshoz szükséges:

 • kenu, kajak,
 • kenu- vagy kajaklapát,
 • gyerekeknek, úszni nem tudóknak, bizonytalanoknak kényelmes PFD (mentőmellény),
 • vízhatlan hordó vagy zsák,
 • az ülésekre adunk hőszigetelő ülőkét (nem kell hoznod párnát).

A túravezetők minden szükséges mentéstechnikai felszereléssel és azok használatával kapcsolatos tudással rendelkeznek. Van náluk elsősegélycsomag, egészségügyi felszerelés. A túravezetők bemutatkozását itt találod.

A túrán használt hajótípusok

Rotomod Riviera és Riviera XL kenu

Merevtestű, műanyag (PE) kenu három és négyszemélyes (XL) változatban. Itthon elsőként, két évtizede kezdtünk el ilyen kenukkal túráztatni, a merevtestű hajóparkunk ilyen kenukból áll. Eveztünk velük sok helyen, a nyugodt téli Hévíz-patak túráktól kezdve, a nyári izgalmas Rába túrákon keresztül egészen a WW I-II-es vadvízekig sokfelé. A Riviera mindig jól teljesít, mi nagyon szeretünk velük dolgozni. Szeretik túrázóink is, a kagylós ülések kényelmesek hosszú távon is, nagyon jól fordul, könnyen irányítható, és hihetetlenül stabil. A középső ülés olyan széles, hogy akár két óvodás korú gyerek is befér egymás mellé, igazi családi kenu. RTM Riviera kenuval többször is teljesítettük Európa leghosszabb kajakos-kenus nonstop kihívását, a 215 km hosszú UltraRábát.

Necky Ganett II. kajak

Kétszemélyes, egybeülős, merevtestű kajak. Gyors, stabil, jó iránytartású, kényelmes.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Találkozó

Időpont

Találkozó időpontja: 9 óra.

Találkozó helye

Tipp: Az autós navigációhoz használd a lenti Waze és Google Maps linkeket!

Hévízi-tó parkoló
Hévíz, Ady Endre u. 1, 8380 (GPS 46°47’07.9″N 17°11’38.2″E)
Hévíz település, Ady Endre utca, Hévízi tófürdő bejáratával szemben, az út másik oldalán, a Hévíz-patak bal partján lévő parkoló.

Az autós navigációhoz csak kattints az alábbi linkek valamelyikére, és a telefonod egyszerűen a helyszínre vezet:

Térkép

Egyéb fontos autós navigációs linkek

 • Hévíz-patak vízitúra kiszállója, a túra vége
  76-os úton, Hévíz-patak hídja, Sármellék és Fenékpuszta település között. Parkolni nem a töltésen, hanem az út déli oldalán lévő parkolókban lehet. A töltésre kizárólag a kenuszállító autók mehetnek fel. (GPS: 46°42’19.4″N 17°14’14.8″E)
  Navigáció: Googe Maps, Waze
 • Klára Villa, Hévíz
  Hévíz, Attila u. 9., 8380 (GPS: 46°47’36.1″N 17°11’19.9″E)
  Navigáció: Googe Maps, Waze
 • Tavirózsa tanösvény, Hévíz
  A Hévízi-tó körüli erdőben, érdemes meglátogatni a túra előtti autótranszfer ideje alatt.
 • Kis-Balaton Látogatóközpont, Fenékpuszta
  A Hévíz-patak vízitúránk végétől 500 méterre lévő látogatóközpont, kitűnő program a túra után.
  Link: www.bfnp.hu
  Navigáció: Googe Maps, Waze
 • Csodabogyós-barlang, Balatonederics
  Megközelíthető a 71-es útról Balatonederics településnél.
  Link: www.csodabogyos.hu (GPS: 46°47’32.1″N 17°22’12.2″E)
  Navigáció: Googe Maps, Waze
 • Búbos vöcsök tanösvény, Kányavári-sziget
  Autóval megközelíthető a Zalavár és Balatonmagyaród közötti útról. (GPS: 46°36’56.3″N 17°10’06.9″E)
  Link: www.bfnp.hu
  Navigáció: Googe Maps, Waze

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Szállás

Amennyiben messzebbről érkezel, és nem szeretnél hajnalban utazni, vagy szívesen jönnél több napra, hogy a környékbeli többi csodálatos látnivalóra is legyen időd, akkor szeretettel ajánljuk barátainkat:
Klára Villa, Hévíz
Link: www.klaravilla.hu
Hévíz, Attila u. 9., 8380 (GPS: 46°47’36.1″N 17°11’19.9″E)
Navigáció: Googe Maps, Waze

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Képek a túráról, mosolygaléria

A téli Hévíz-patak túráinkon készült képekből válogattunk nektek néhányat, a Hévíz-patak téli vízitúra mosolygaléria többi része itt látható.

Hévíz-patak mosolygaléria – További kedvenc képeink, amik terjedelmi okok miatt nem fértek el ide a túraismertető oldalra. A megtekintésükhöz kattints ide.

Ha a Facebook oldalunkon lévő sok-sok ezer további képhez szeretnél eljutni, akkor pedig ide kattints!

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Túravezetők

Itt a túravezetők bemutatkozását találod, ha a Vidra és a családunk bemutatkozása érdekel, kattints ide.

Minden túravezetőnk, guide-unk képzett és vizsgázott, mindenki tud raftból, vadvízi kajakból, kenuból egyaránt túrát vezetni, otthonosan mozognak síkvízen és erősebb vadvízen egyaránt.

A túravezetőink bemutatása

Ati (Kele Ati)

“Kajak, kenu, raft, SUP, terepfutás, ultrafutás, kutyák, erdők, folyók, hegyek. Ami fontos: a családom, és hogy víz legyen alattam és a kék ég felettem.
1996 óta vezetek és szervezek vízitúrákat. Kedvencem a vadvízi kajak, amikor éppen nem hajóban ülök, Dettivel és border collie kutyáinkkal futunk, túrázunk a természetben. Szeretem az ultra távú kihívásokat, négyszer teljesítettem egyéniben az Ultrabalatont (221 km futás), ötször a Vadlán Ultra Terepet (108 km 3000mD+ futás), hétszer az UltraRábát (215 km, 3x kenu2, 2x kajak1, 2x SUP), és még jópár hosszút.”

Detti (Keléné Majzik Bernadett)

“Nagyon szerencsés vagyok, olyan dolgokat csinálhatok az életben, amit szeretek. A munkánk a családi vállakozás: a Vidra. A hobbijaim is a természethez és mozgáshoz kapcsolódnak. Szeretem a terepfutást, ultrafutást, a biciklizést, a túrázást is a vízisportok mellett. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, iskolaidőben kisgyerekeknek úszást oktatok. És nagyon szeretek családanya ❤️ lenni.

 • túravezetés kenuval és rafttal síkvízen és vadvízen
 • túraszervezés, adminisztráció

Barni (Kele Barnabás)

“Egészen kisgyerek korom óta minden nyarat a folyóparton töltöttem a szüleimmel, ahol észrevétlenül szerettem meg az evezést, és ezt az életstílust. 7 éves korom óta vadvízi kajakozom, a sok vízisport közül ez a kedvencem. Iskolaidőben kosárlabdával foglalkozom, és élem a 18 éves fiatalok életét. Edzőterembe járok, sok időt töltök a barátnőmmel, és készülök az egyetemre.”

 • túravezetés kajakkal, kenuval, rafttal síkvízen és vadvízen
 • oktatás kajak és kenu síkvízen és vadvízen

Somi (Kele Soma)

“Szüleim engem se passzoltak le a nagyszülőkhöz, én is a folyóparton lettem szobatiszta, ott nőttem fel. Kisiskolás korom óta vadvízi kajakozok, kenuzok, raftot viszek. Én is kosárlabdázom. Van egy border collie kutyám, Lucky. Szeretek motorozni, sok időt töltök a barátokkal, élem a középiskolások vidám életét.”

 • túravezetés kajakkal, kenuval, rafttal síkvízen és vadvízen
 • oktatás kajak és kenu síkvízen és vadvízen

Marci (Kele Marcell)

“Természetkedvelőkent, a vízitúrák mellett, szívesen futok az erdőben is. 12-es vagyok. 8 éve zongoràzom, és volt szerencsém egy ütőegyüttesben is játszani. Szeretek az unokatestvéreimmel (Barni, Somi, Álmos) vadvízi kajakozni.”

 • túravezetés kenuval és raftttal

Trainee guides

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények

Vélemények

KIVÁLÓ
54 vélemény a következőn:
Mária Koródi
Mária Koródi
2022-03-11
ajánlja
Próbáljátok ki, ha színvonalas, értékes programra készültök!
Olvass tovább
Éva Kovács-Kendi
Éva Kovács-Kendi
2022-02-08
ajánlja
A hévízi pataktúrán vettünk részt. Alapos és lényegretörő volt a felkészítés, a pihenőhelynél kínált forró tea és süti jólesett a hidegben, kedvesek voltak és figyelmesek. Kedvet kaptunk más túráikhoz is 😊
Olvass tovább
Agicka Budai
Agicka Budai
2022-01-30
ajánlja
Szuper szervezésű program a Hévíz-patak túra, nagyon kedves és figyelmes túravezetőkkel. Az oktatás lényegretörő, infó dús volt. Köszönjük az élményt!
Olvass tovább
Adrienn Emődi
Adrienn Emődi
2022-01-29
ajánlja
Szuper program! ❤️ Nagyon köszönjük az élményt!
Olvass tovább
Somfainé Lévay Lilla
Somfainé Lévay Lilla
2022-01-25
ajánlja
Szuper program, felejthetetlen élmény. Köszönjük szépen! 😊🚣‍♀️🚣‍♂️
Olvass tovább
Melinda Tanai
Melinda Tanai
2022-01-09
ajánlja
Nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos volt az idő, szuper a szervezés. Köszönünk mindent!
Olvass tovább
Attila Ambrus
Attila Ambrus
2021-12-29
ajánlja
Kedves Detti és Ati! Az összes barátom, a családom “CSAK” superlatívuszokban beszél a mai napról. Nagyon jól éreztük magunkat, minket már egyszer megvettetek, most mégegyszer sikerült! 18 tavaszán megfertőztetek bennünket annyira, hogy önjáró vizi emberekké lettünk saját felszereléssel, de biztosan állíthatom, hogy nem fogjuk kihagyni egyetlen túrátokat sem. Sőt!!! Kibeszélünk benneteket és mindenkinek,-mindenfelé elvisszük a Vidra hírét. Még jövünk! (és ezt vehetitek fenyegetésnek💪🏼) Ui: még jó, hogy megmerültem a végén! Annyira felvoltam hevülve… 😀
Olvass tovább
Buda Csilla
Buda Csilla
2021-12-23
ajánlja
Fantasztikus túrán vettünk részt. Profi szervezés, kedves csapat, odafigyelés. Köszönöm!
Olvass tovább
Kókai Mariann
Kókai Mariann
2021-12-04
ajánlja
Nagyon szépen köszönjük az élményt. Profi és nagyon kedves csapat! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!👏🚣❤️
Olvass tovább
Eszter Lukács
Eszter Lukács
2021-11-28
ajánlja
Precíz,teljeskörűen tajékoztat,könnyen kezelhető az oldaluk! A vidra csapat tagjai kedvesek,mosolygósak,viccesek,és nagyon felkészültek minden téren. Elsőként próbáltuk,de tutira nem utoljára!!
Olvass tovább

… további vélemények a Facebook oldalunkon.

ÁttekintésJelentkezésRészletekFelszerelésTalálkozó • Szállás • Képek • Túravezetők • Vélemények