Maros Marathon 2. (2011)

Az Outdoor Experience csapata másodszorra is megszervezi a Maros Maraton elnevezésű amatőr rafting, kajak, kenu és szlalom versenyt. A verseny helyszínén nem változtattak, nehézségi szint ZWC – WWII. A versenyszabályzatban lett némi módosítás, mellékhatások elkerülése végett olvassátok el a versenyszabályzatot.

MarosMarathon2_2011

A mellékhatások elkerülése végett olvassátok el a versenyszabályzatot!

Időpont: 08 – 10.04.2011 (versenynap 09 április 2011)

Helyszín: Románia, Maros megye, Maros szoros

Start: Stănceni

Cél: Ratosnya (Răstoliţa) 10:30

Táv hossza: 24 km

A Maros a Nagyhagymás hegységből ered és Magyarország területén a Tiszába ömlik. A felső szakaszon a folyó a Kelemen és a Görgényi Havasok között folyik mely szakaszt Maros Szorosnak neveznek. Ezen a szakaszon a folyó átlag térfogatárama 23 m3/s. A szoros könnyen megközelíthető Marosvásárhely irányából a 15-ös országúton.

A verseny Gödéről (Mestera) 10:30 – kor lesz indítva, a cél pedig Ratosnya nevű településen lesz. A versenytáv kategóriától függetlenül 24 km. A start és célpont között a folyó jobb partján levő ellenőrző ponton minden részvevőnek köteles megállni.

A Regisztrációs pont Gödén a Maros híd mellett a folyó jobb oldalán lesz kialakítva. A versenyre való jelentkezés a verseny napján reggel 8:00 – tol 10:00 – ig lehetséges a versenyhelyszínen, valamint elektronikusan. Minden résztvevőnek kötelessége bemutatni a felszerelését és a regisztrációs díjat befizetni. Minden résztvevő a regisztrációs pontnál a verseny reggelén kap egy versenyszámot.

A versenyre való jelentkezés a verseny napján reggel 8:00 – tol 10:00 – ig lehetséges a versenyhelyszínen, valamint elektronikusan.  A regisztrációs űrlap kitöltése után kérjük emailben elküldeni a muresmarathon@outdoorexperience.ro  Minden résztvevőnek kötelessége bemutatni a felszerelését és a regisztrációs díjat befizetni. Minden résztvevő a regisztrációs pontnál a verseny reggelén kap egy versenyszámot. A regisztrációs díj függ a regisztráció időpontjától, de nem függ a befizetés időpontjától.

Regisztrációs díj RON/résztvevő

  • 2011 március 15: 15
  • 2011 március 31: 25
  • 2011 április 08: 30

A regisztrációs díj befizetése a verseny helyszínén történik!

Minimális résztvevői feltételek

  • A versenyzők saját felelősségükre indulnak a versenyen!
  • Mentőmellény és sisak használata kötelező a verseny teljes időtartalma alatt!
  • Minden versenyző saját maga biztosítja a versenyen való részvételhez szükséges felszerelést.

Versenyszabályzat

1. A verseny Gödemesterházáról a folyó bal partjáról less indítva 2011 április 09-én délelőtt 11:00-kor.

2. Minden csapat/versenyző a regisztrációs díj befizetése után kap egy versenyszámot. Versenyszám nélkül nem indulhat a versenyen.

3. Minden résztvevőnek köteles megállnia az ellenőrző pontnál, mely a folyó bal partján a maratoni táv kb. felénél található.

4. A szlalom szabályzata a helyszínen lesz ismertetve.

 

További információk:

Tel: +40728-610954, +40747-835624

e-mail: muresmarathon@outdoorexperience.ro, office@outdoorexperience.ro

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .