Norris Rock N’ Roll túrája a Zalán

Norris túrabeszámolója, Zala túra, 2007.01.13.

Jó túra volt Ati! Tetszett nekem!

Reggel az Ati, aki kis családjával meg a Zsolttal felvett Sormáson és elindultunk. Tettünk egy kisebb kitérőt Kis-majd Nagykanizsára, hogy felvegyünk egy pár embert. Köztük volt Fehér Tomi is, aki az úton még nem sejtette, hogy mi fog vele történni a mai csodás napon. Bevallom én sem. A Zsolttal eszmét cseréltünk a Zalaszentgrótig tartó úton, stb..

Majd amikor megérkeztünk a Penny parkolójába, hát átvettem a nadrágom, a veszkó csizmámat átcseréltem egy gumicsizmára, mivel Ati azt mondta, hogy menjek abban. Persze Fehér Tomi és Sásdi, aki a parkolóban csatlakozott hozzánk kérdőn, de semmikép sem rondán néztek rám. Ati hozott bakancsot, de véletlenül nem vette át. hi-hi-hi! Erre a nagy izgalomra gyümölcspárlatot cseréltem a Tomival (Ati is belenyalt) és elindultunk. Ati a Rozival, Tomi a Topoval, Laci a saját kajakjával, Zsolt és jómagam pedig Natashával kezdtünk neki. Nagyon jó minden, teljesen szuper volt. Azonnal ettem egy kicsit, élveztük a napsütést. Egy órája már evezhettek(én nem), amikor Fehér Tomi tett egy hasonló kijelentést egy alacsonyan vízbe lógó fa előtt,hogy: “Igen király ez a kajak vazze,nagy marha lennék ha ezzel borulnék!” Namármost, nem telt bele 30 sec. Tomi bal oldalát ellepte a víz. Szegény Tomi! Aztán jött az átöltözés. Kapott tőlem egy váltás zoknit. Sikeresen felöltözött, majd 5 percre rá, amikor Lacinak akart segíteni jobb lába ismét elsüllyedt. Ajjaj Tomi! A hangulat nagyon jó volt. De Tominak fázott a jobb lába. Talált egy új zoknit a szemüvegtartótokja személyében. Közben ádáz küzdelem folyt a vízben lévő ágak, gallyak, fák ellen. Ha Zsolttal megláttunk egy érdekes dzsindzsás szakaszt, kijelentettük hogy Rock N’ Roll (ezért nevezetm el RN’R túrának), és a teljes gőzzel neki vágtunk. Legtöbbször sikerült is. Én voltam a gally-ág törő. Volt egy nagy mentési jelenetem, amikor a fa, amibe kapaszkodtam leszakadt a víz fölött, de én megint megmutattam, hogy nem hiába voltam Vietnámban, és leleményességemnek köszönhetően egy csepp víz sem ért hozzám. Egyszer-kétszer ki kellett venni a hajókat a vízből és a szárazföldön vinni egy pár métert, de az is nagyon tetszett. Majd szegény Laci szemét megcsapta egy ág, és nagyon rondán nézett ki. Azt mondta, majdnem kifolyt a szeme, már kereste a poharat. ha-ha-ha! Eseménydús nap és folyó volt, bár sajnos egy két állati tetemet is láttunk(szatyorban) a vízben, ami nagyon nem tetszett. (Nem feltétlenül természetes halál,ugye?) Sikeresen megérkeztünk Kehidára, majd Tomi újra átvedlett, egy szintén kölcsönruhába. Köszönök mindent mindenkinek, és üdvözletemet küldöm a résztvevőknek és segítőknek! Remélem még találkozunk!

Képek a túráról

MINOLTA DIGITAL CAMERAMINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .