Salza

salza_tura_14Az egyik legnépszerűbb osztrák rafting folyó. A vize szép tiszta, a táj gyönyörű. WW I – WW III-ig találunk nehézségi szakaszokat. Kezdő és közepes tudású evezősöknek is ideális terep rafting túrára.

A túra időpontja: Március 15-től október 31-ig indítjuk Salza túráinkat.

A túra időtartama: 2 nap.

A túra létszáma: minimum 10 fő.

A túra nehézsége: WW II – WW III (közepes vadvíz). Kezdő és gyakorlott evezősöket egyaránt várunk, biztosítás és biztos úszótudás feltétel.

A túra díja: 35.000 Ft/fő.

A túra útvonala: Wildalpen – Palfau, a túra időtartama kb. 6 óra.

Az ár tartalmazza: a szükséges felszerelések díját, a túravezetést, sofőrök visszajuttatását az autókhoz.

A túra menete

salza_tura_02Szombaton délelőtt találkozunk. Ruhaosztás után mindig részletes balesetvédelmi és evezéstechnikai oktatást tartunk. Ezután elautózunk a napi szakasz beszállójához, lepakoljuk a hajókat, és az autókat a sofőrökkel levisszük a kiszállóhoz. Egy nap mindig csak egy csoportot vállalunk, így a napi túra kényelmes tempóban, ráérősen zajlik. A folyó folyamatosan erősödik, az alsó szakasz kanyon része WW III-ig. Tartanod nem kell semmitől, hiszen a túrát képzett és gyakorlott vadvízi túravezetők kísérik.
Vasárnap előbb vízre tudunk szállni, hiszen vasárnap már nincs oktatás. A vasárnapi túra kora délután fejeződik be, majd hazaindulunk.

Fizetés menete

Jelentkezés és a foglalás visszaigazolása után kérjük a túra díját befizetni a Vidra Csoport Bt. bankszámlájára (11749015-20071824 OTP). A foglalásodat a túradíj beérkezése után tudjuk véglegesnek tekinteni.
A túradíj rendezhető átutalással a következő bankszámlára:
Vidra Csoport Bt. 11749015-20071824 (OTP),
nemzetközi utaláshoz: IBAN HU74 1174 9015 2007 1824 0000 0000, SWIFT KÓD OTPVHUHB.
Kérjük a beazonosíthatóság miatt megjegyzésben a nevet és a túra időpontját feltüntetni!

További információk

  • A vízitúráinkkal kapcsolatos általános információkat itt olvashatod, ha még nem voltál velünk túrázni, akkor jelentkezés előtt érdemes elolvasni. Információkat találsz a felszerelésről, hajóba ülési rendről, időpont változtatásról és lemondásról, pénz-visszafizetésről, időjárásról, és minden másról, ami felmerülhet kérdésként a túra előtt vagy közben.
  • Telefonon: Ati +36302164668, Detti +36302385600
  • Emailben: info@vidra-vizitura.hu

Jelentkezés emailben

A túrára jelentkezhetsz emailben is az info@vidra-vizitura.hu címen. Az emailben kérjük a következő adatokat megadni: név, email cím, túra helyszíne és időpontja, létszám, mobiltelefonszám, számlázási név és cím.

Képesítéseink és tapasztalataink

Kettő évtizednyi túraszervezői és túravezetői tapasztalatunk mellett a következő magyar- és nemzetközi szervezetek vizsgáival is rendelkezünk:

  • IRF (International Rafting Federation – Nemzetközi Rafting Szövetség): túravezető (Guide, Trip Leader)
  • Rescue 3 International: WRT – Whitewater Rescue Technician (vadvízi mentéstechnika)
  • Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata: vízimentő
  • Magyar Természetbarát Szövetség: vízitúra vezető
  • Emergency First Response: elsősegélynyújtó (Primary/Secondary/Children)

kepesitesek

 

 

 

salza_tura_15salza_tura_14 salza_tura_13 salza_tura_12 salza_tura_10 salza_tura_09 salza_tura_08 salza_tura_07 salza_tura_06 salza_tura_05 salza_tura_04 salza_tura_02 salza_tura_01