Pályázatok

Tartalom

GINOP-1.2.9-20-2021-02019

Kedvezményezett neve: Vidra Csoport Oktatási és Szolgáltató Bt
A projekt címe: Vidra Csoport Bt. fejlesztése
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02019
A szerzõdött támogatási összeg: 9,05 Millió Forint
A támogatás mértéke: 70%
A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.07.15.
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.08.13.

A projekt bemutatása:

Legfőbb tevékenységünk a vízitúra. Vezetett vízitúráink remek lehetőséget biztosítanak családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi közösségeknek, osztályoknak a felhőtlen kikapcsolódásra. Élményekben gazdag, könnyed sportteljesítmény vár azokra, akik velünk túráznak. A vezetett túra biztonságot jelent a részvevők számára, emellett az összes adminisztrációtól is megkíméljük őket. Családi cégként nagy hangsúlyt fektetünk a családias légkör kialakítására, a túráinkat a résztvevők igényeihez próbáljuk igazítani. Túravezetőink amellett, hogy nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a természetet szerető, ismerő emberek, akik tudásukat a túra alatt átadják a túrázóknak. Talán ennek a szakmai hozzáállásnak, természet iránti elkötelezettségnek köszönhető, hogy sok visszajáró vendégünk van, akik mindig hoznak magukkal újakat és, szívesen ajánlanak minket másoknak. Több a telephelyünk közelében lévő helyszínen dolgozunk, amelyek más-más jellegű vízfolyások, így más felszerelés kell a túrákhoz.
Jelenleg is vannak polietilén kenuink és felfújható hajóink. Ennek a hajóparknak a bővítésére, a hosszú évek alatt leamortizálódott, felszerelések újra cserélésére adna lehetőséget ez a pályázat.
Saját vezetett túráinkon a létszámot tudjuk növelni egy-egy túrán, illetve lehetőségünk lesz arra is, hogy egy időben két helyszínen túráztassunk. Emellett, ha bővítjük a hajóparkunkat, az sem okoz gondot sem nekünk, sem a túrázóknak, hogy idegeneknek nem kell összeülniük, mindenki azzal tud egy hajóban ülni, akivel a túrára érkezett.
A nagyobb felfújható hajók (raftok) a Mura túráinkon vannak leginkább használva, és a pályázatból megvásárlásra kerülő hajókat is itt használnánk, a cél egyértelműen a kapacitásnövelés. Itt kell megemlíteni a kisebb felfújható hajókat, amiket azért szeretnénk vásárolni, hogy a tapasztalattal rendelkező evezősöket kicsit nehezebb vizekre is el tudjuk vinni, úgy, hogy a hajót saját maguk irányítják, így számukra élvezetesebb lesz a túrázás.
A mai rohanó világban mindenki minél több élményt, emléket szeretne, ezért túráinkon mindig készítünk fotókat, amelyeket a túra után elküldünk a résztvevőknek. Ennek mindenki nagyon örül, mert így senkinek nem kerül veszélybe a mobiltelefonja, és jó minőségű képeket kap a túráról. Természetesen a terepbejárásokon is készülnek fotók, ezek kerülnek fel a honlapunkra, a facebookra, ami a marketing nagyon fontos része, mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. A gép, amivel fényképezünk már 8 éves, ezt szeretnénk újra, modernebbre cserélni.
A GPS óra a digitális világban elég fontos szerepet tölt be. Nagy segítségünkre lesz az útvonal rögzítésben, a vízitúrákon is, és a jövőben tervezett szárazföldi túráinkon is, a térképen a fontos pontok előre rögzíthetők, így a beszállók, kiszálló, esetleges veszélyek helye. Az önállóan útnak induló csapatoknak, így gps tracket tudunk biztostani, ezzel minimalizálva az eltévedés kockázatát.
A beszerzendő eszközök között szerepel két laptop is. Erre azért van szükségünk, hogy az irodánk – ami eddig kizárólag a nagykanizsai telephelyen működött, mobilizálható legyen, a rigyáci telephelyről, vagy akár a folyópartról is intézni tudjuk a foglalásokat, számlázást.
A pályázattal megvalósuló fejlesztésekkel, a hátrányos helyen működő vállalkozásunk nagy előrelépést tud tenni. A vízitúra a Murafölde régió talán legjelentősebb attrakciója. Aki ide látogat, és szereti a természetet jó eséllyel tervezi be programjába az evezést, és ha minket választ különféle nehézségű, hosszúságú túrákat tudunk ajánlani mindenki számára az óvodáskorú gyermektől a nagyszülőkön ás a mozgásukban korlátozottakig mindenkinek. Mivel egyre többen látogatnak el a Muraföldére nem csak a saját vállalkozásunkat tudjuk ezzel fejleszteni. Az ide érkező vendégek, nem csak egy napra jönnek, ezért közvetve a falusi szállások, és a helyi vendéglátó ipar is profitál a vendégeinkből.

GINOP-9.1.1-21 KAMATMENTES ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN